Albayrak Gazetesi       ERZURUM
 
E-Mail :
Şifre:
 
Şifremi Unuttum
Üye Olmak İstiyorum
Hangi Belediye Başkanının çalışmalarından memnunsunuz?

Ahmet Küçükler-Büyükşehir
Orhan Bulutlar-Palandöken
Ali Korkut-Yakutiye
Fatih Cengiz-Aziziye
Hepsi
Hiçbiri



Sonuçlar
Diğer Anketler

Toplam Oy : 7181

atauniv, ermeni mezalimi

.: ERZURUM :. 06.02.2012 09:38

YAZI BOYUTU DÜZENLEME : 10   12   14   16

Ege'de dadaş buluşması

 

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun toplantısına katılan Bakan Akdağ, “Konaklı'da termal su arattık ama bulunamadı ama Nene Hatun'da bulundu. Bu suyu taşımak için bir girişimci ortaya çıkarsa kış turizmi ve termal kaynak bir araya gelecek" dedi.

24.1.2010 
 
ALBAYRAK
 
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, İzmir Swissotel Grand Efes Kongre Salonu'nda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın da katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Bakan Akdağ, dadaşlardan demokratik açılıma destek istedi.
 
Toplantı'nın açılış konuşmasını yapan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Erzurumlu olmanın birçok farklılıklarını ifade ederek: "Erzurumlu olmak halk dilinden konuşmaktır. Erzurumlu olmak Erzurum Kongresi olmaktır" dedi.
 
Erzurum eski Vali Yardımcısı ve İzmir Valisi Hüseyin Cahit Kıraç’ın da katıldığı programda konuşan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ da Erzurum'u överek "Erzurum'a yılda en az 2 kere gidilmesi gerekiyor. Böylece İzmir ve Erzurum arasında kuvvetli bir köprü kurmuş oluruz. Artık Erzurum'a günde 8 uçak iniyor. Biz göreve geldiğimizde 3 kez iniyordu. Bu bizim hava yolunda büyük yol kat ettiğimizi gösteriyor" dedi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti insanları olarak kardeşiz, kültürümüz, tarihimiz, geçmişimiz ve geleceğe dair ümitlerimiz, çocuklarımıza bırakacağımız ülke hep ortaktır. Ancak beraber olursak bu gelecek parlak olur. Aksi taktirde kaos içinde patinaj yapar dururuz. Siyasi düşünce farklılıkları bizi ayırmamalıdır. Onun için siyasetin dili de yumuşak ve karşındakini dikkate alır şekilde olmalıdır. Biri ihanetle, bölücülükle suçlasa bu çok ağırına gider insanın. Bu bir anlamda ayrışmaya yol açar. Sürekli olarak çatık kaşla siyaset olmaz. Bu benim için de geçerlidir" şeklinde konuştu.
 
ÖNERİ GETİRDİ
 
Erzurum'un oldukça gelişmiş bir şehir olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Bir Erzurumlu olarak Allah Başbakanımızdan razı olsun. 500 milyon lira üzerinde kış turizmi için şehrimize yardım yaptı. Bunların yüzde 75'i bitti. Bu gelip geçecek ama bundan sonra şehirde 5-6 tane buz hokeyi salonu olacak. Erzurum'da buz hokeyi takımları var. Bunun dışında Erzurum'a çok güzel atlama kuleleri yapılıyor. Özellikle Konaklı bölgesinde turizm olmuyordu, altyapıyla bu da olmaya başladı. Bir ilk daha oldu, Konaklı'da termal su arattık ama bulunamadı ama Nene Hatun'da bulundu. Bu suyu taşımak için bir girişimci ortaya çıkarsa kış turizmi ve termal kaynak bir araya gelecek" dedi. Toplantının sonunda Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun Ege Orman Vakfı, Bakan Akdağ'a plaket verdi.

Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok.
.: DİĞER ERZURUM HABERLERİ :.
KENT MEYDANI CIVIL CIVIL2 BİN 400 METREDE CİRİT
TÜRKÜ PAŞA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Bayraktar ailesinin acı günü
Erzurum için iftar vaktiTARİHİ KONGRE 92.YAŞINDA
ERZURUM’A REKOR YATIRIM“HOŞ GELİŞLER OLA”
AZİZİYE’DE 92. YIL COŞKUSUYOL ÇALIŞMASINDA KEMİK ÇIKTI
HAS HOCA’YA SON GÖREVSeyyit Abdullah Has Hocaefendi vefat etti
“KAYBEDECEK 1 GÜNÜMÜZ BİLE YOK”Erzurum’a Acil Durum Kampüsü
BURUK BULUŞMAKahraman unutuldu
KUTLU YOLUN ERZURUM KAVŞAĞIKADIN STK’LARINA TEŞEKKÜR
“Yumruk gibi olmalıyız”CANIM AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Yazarlar
Feridun Fazıl ÖZSOY Feridun Fazıl ÖZSOY
KÜÇÜK COĞRAFYA’NIN BÜYÜK İNSANI TOROS RAUF, ARTIK YOK…
Melek SARI GÜVEN Melek SARI GÜVEN
BİR ASIRDAN DA FAZLA…
Rıdvan CANIM Rıdvan CANIM
Adriyatik’in İncisi: Dubrovnik -YENİ-
Cem BAKIRCI Cem BAKIRCI
HER KARLI TEPE PETROL KADAR KIYMETLİ
İrfan Gürkan ÇELEBİ İrfan Gürkan ÇELEBİ
EZE GURBANİN OLİM!
En Çok Okunanlar
BAKAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU BAKAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
SULU TARIM BAŞLIYOR SULU TARIM BAŞLIYOR
Horasan’da deprem Horasan’da deprem
Yeni adımlar Yeni adımlar
Büyükşehir galip geldi Büyükşehir galip geldi
Mükellef sayısı düştü Mükellef sayısı düştü
Bosna Caddesi Sınav İş Merkezi Kat:3 No:302 Erzurum      Tel : (0 442) 233 90 91      Fax : (0 442) 233 90 92
Web Tasarımı ORDEN Bilişim Copyright 2008 © All Reserved. V2.2