Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Hacımüftüoğlu getirildi.
ALBAYRAK
23.08.2010
Gençlik kolları Başkanı Zafer Tarıktaroğlu’nun askere gitmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Fazıl Hacımüftüoğlu görevlendirildi.
Hacımüftüoğlu, AK Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısında, “Ülkemizin ve şehrimizin ihtiyaçlarını göz ardı etmeyen, milletimizin sesine sağır kalmayan AK Parti iktidarı sayın Başbakanımızın liderliğinde Türkiye’yi özgürlük ve medeniyet limanına çıkarmaya karar vermiş, Türkiye’de istikrarı ve güveni kalıcı bir biçimde tahkim etmiştir. Bu hizmet kervanında partimizin dinamizmini oluşturan gençlik teşkilatları da büyük bir heyecan ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında çalışmalarına devam etmektedir. Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum teşkilatı olarak partimizin kuruluşundan bu yana şehrimize, halkımıza, birlik ve beraberliğimize hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz.”dedi.
Hacımüftüoğlu, il başkanlığı, kadın kolları ve gençlik teşkilatıyla bir bütün olan Erzurum AK Parti ailesinin önümüzdeki referanduma ve 2011 genel seçimlerine büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalıştığını ifade etti.
Hacımüftüoğlu: “ Bu yoğun tempoyla çalışmakta olan teşkilatımızın boşalan gençlik kolları başkanlığını doldurmak ve hızla ilerleyen referandum sürecinde gençler arasındaki koordinasyonu diri tutmak maksadıyla teşkilat içi mülahazalar başlatılmış ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanıyla da yapılan görüşmeler neticesinde Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevi bana tevdi edildi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde master yapıyorum. 2003 yılında AK Partiye katıldım ve çeşitli görevlerde bulundum” dedi.