Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, tesislerin tamamlanmasının ardından test yarışmalarının Aralık ayında gerçekleştirileceğini ifade etti.
ALBAYRAK
16.08.2010
Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’yla ilgili tesis hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, Aralık ayında test yarışları yapılacağını bildirdi.
Başbakan Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Erzurum ziyareti sırasında gezdiği 2011 Universiade tesislerinde hazırlıkların devam ettiğini kaydeden Başkan Ayık, bir çok tesisin kısa bir süre sonra tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Tesislerin büyük bir bölümünde yüzde 95’lerin üzerinde bir fiziki gerçekleşmenin sağlandığını vurgulayan Ayık, herhangi bir problemin yaşanmadığını ve çalışmaların son sürat devam ettiğini kaydetti.
Tesislerin tamamlanmasının ardından Aralık ayında test yarışlarının yapılacağını bildiren Ayık, kayak federasyonu olarak bu yöndeki çalışmalarının devam ettiğini anlattı.
ÜNİVERSİADE MİLLİ TAKIM HAZIRLIK KAMPLARI BAŞLADI
Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları hazırlıkları kapsamında Kayaklı Koşu Universiade Milli Takım Hazırlık kampı 16 Ağustos - 05 Eylül 2010 tarihleri arasında Almanya'da yapılacak. Milli takım antrenör ve sporcuların kamp için Almanya'ya hareket etti.
BİATHLON MİLLİ TAKIMI AVUSTURYA'DA
Bu arada Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları hazırlıkları kapsamında Biathlon Milli Takım Hazırlık kampı 13 Ağustos’ta Avusturya’da başladı. 01 Eylül’e kadar devam edecek kampta sporcular kış oyunlarına hazırlanacak.